About

Sunt un supererou (Soopertina) deghizat într-o fată obișnuită (Cristina).

Am apărut pe lume cu viteza luminii, într-o dimineață de vară- 8iulie1992, încercând să îi fac o surpriză creatoarei mele care îl aștepta pe Matei. Și am surprins-o mai mult decât am crezut. Oricum, el ar fi fost doar un băiat obișnuit, nu un supererou ca mine.

Scopul meu de supererou  nu este să salvez lumea, pentru că asta îmi depășește puterile, ci să o iubesc așa cum este și să nu o ‘alterez’. Ca să reușesc asta, iubesc viața și oamenii frumoși, mă bucur de lucrurile mărunte, văd frumosul din orice lucru/loc/experiență și, cel mai important, întotdeauna arunc gunoaiele la coșul de gunoi. ÎNTOTDEAUNA!!!

Nu am superputeri, dar dacă aș avea și aș putea să-mi aleg, aș vrea să am puterea de a mă întoarce în timp. Să pot să-mi îndrept greșelile și, mai ales, să mai petrec câteva momente alături de oamenii dragi pe care i-am pierdut.

Deși în copilărie credeam că este o simplă jucărie interzisă (cu care mă încăpățânam să mă joc când nu eram supravegheată de creatorii mei), am descoperit mai târziu că aparatul de fotografiat este arma mea secretă. El mă ajută să îi fac și pe alții să vadă lumea prin ochii mei. Și pentru că nu mereu am cu mine această ‘armă’, ca să nu mă dau de gol, mă folosesc de o altă unealtă foarte utilă și comună, telefonul mobil (evident cu o cameră foto acceptabilă). Nu o să bănuiască nimeni niciodată cine sunt de fapt având în vedere că toata lumea deține un telefon.

Dacă toți supereroii au un loc al lor, unde nu trebuie să-și ascundă identitatea, acest blog este peștera mea virtuală, nu tocmai secretă, unde toată lumea este binevenită, să mă cunoască puțin. Invitația nu este necesară, intrarea este liberă oricând.

Peștera mea este plină de lucruri care îmi plac și pe care vreau să le împart cu voi: fotografie, filme, muzică, locuri, oameni, experiențe, mâncare și alte chestii vitale.

Welcome and enjoy your stay!

soopertina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s