webstock 2015 romania octombrie

Se apropie Webstock 2015

După cum bine vă dați seama din titlu, în seara asta vreau să vă vorbesc puțin despre Webstock. Ajuns la a-VIII-a ediție, Webstock – cel mai mare eveniment de social media din România, va avea loc pe 2 octombrie la JW Marriott Grand Hotel. Iar dacă în anii trecuți stăteam toată ziua și urmăream hashtagul oficial peste tot pe unde puteam, anul ăsta mi-am propus să fiu în sală ca blogger acreditat, să îmi adun informații și să învăț despre social media direct de la sursă.

Dacă deții un blog poți participa gratuit la eveniment, iar dacă, înainte de a te înscrie, vrei să știi principalele teme de discuție, poți arunca un ochi pe programul Webstock aici. Plus, cei interesați sunt liberi și chiar încurajați să propună subiecte de discuție și vorbitori pe care ar vrea să îi asculte.

Ca în fiecare an, ziua se va termina cu Webstock Awards, competiție care premiază cele mai bune campanii și proiecte din online. Asta este ultima săptămână în care se pot face înscrieri, mai exact până vineri 28 august, așa că, dacă aveți un proiect pe care vreți să îl înscrieți la una dintre cele 12 categorii, ar fi bine să vă grăbiți!

Ediția de anul acesta vine și cu o noutate. În concurs a fost inclusă o nouă categorie – Online Personality of the Year. Ce înseamnă asta?! Intel va premia persoanele care s-au făcut remarcate în online. Poți propune și tu pe cineva până pe 30 august, iar începând cu 2 septembrie ești liber să-ți votezi favoritul.

Acestea fiind zise, eu abia aștept evenimentul! Abia aștept să mă întâlnesc cu oameni dragi, să cunosc oameni noi și să învăț cât de mult pot despre blogging și social media.

Webstock 2015 este un eveniment organizat de Evensys și Vodafone România.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s