Zilele Nikon

După zilele Canon care au avut loc luna trecută, a venit momentul ca la F64 să ajungă și Zilele Nikon, să nu fie cu supărare.

După cum bine știți, timp de 4 zile, vor avea loc diferite seminarii susținute de fotografi cunoscuți, o tură foto, un concurs, dar și oferte foooooarte atractive care nu trebuiesc ignorate!!!

Astăzi, 19 august, are loc prima prezentare gratuită susținută de nimeni altul decât Mihai Ștețcu, care va povesti despre fotografia de acțiune. Tot astăzi, între orele 15-21, aveți liber la testat echipamentul foto Nikon. Se zvonește că primii 100 de vizitatori vor avea parte și de niște surprize. Uhhhh!

Pe 20 august, “profesor de fotografie” va fi Nicolae Coșniceru. De la el puteți afla totul despre fotografia comercială, despre relația fotograf-client și mai ales despre întregul proces de realizare a unei fotografii cu scop comercial.

Vineri, 21 august, avem întâlnire cu Gina Buliga, the one and only! Dacă știi cine e Gina, atunci știi și că are două fetițe foarte frumoase, fotomodele cu normă întreagă pentru mama lor. Nu cred că există cineva care să nu fi văzut și admirat fotografiile din seria “Underwater love”. Eu le iubesc așa că abia aștept prezentarea ei, mai ales că nu am mai participat până acum la una. nici acum nu voi participa pe bune, damn!

În ultima zi, sâmbătă, Dragoș Stoica va fi ghidul unei ture foto prin Delta Văcărești, începând cu ora 10.

11898822_10153078821567654_5079296760432891871_nDacă nu sunteți în București sau dacă nu ați apucat să vă inscrieți pentru unul din locurile disponibile, nu trebuie să fiți triști pentru că evenimentul va transmis live în fiecare seară de la ora 19 aici.

p.s. sper că vor urca înregistrările și pe youtube, la fel cum s-a întâmplat la Zilele Canon. 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s