Alaturi de Georgiana

georgianaDiana, fosta mea colega de facultate, m-a invitat in seara asta sa dau like unei pagini de facebook (Fundraiser to help Georgiana get heart surgery). Vazand poza de profil mi-am dat seama imediat ca este vorba de sora ei. Sora ei mai mica, dar cu aceiasi ochi sinceri si acelasi zambet cald. Nu o cunosc personal, ci doar din fotografiile Dianei, dar cred ca este suficient cat sa-mi dau seama ca este un om la fel de bun si de frumos ca ea. Si nu ma refer numai la frumusetea fizica, ci si la cea sufleteasca.

Georgiana are doar 18 ani si este eleva a Colegiului National “Gh. Rosca Codreanu” din Barlad. Este la varsta cand ar trebui sa se distreze, sa se bucure de cea mai frumoasa perioada a vietii, adolescenta.

Dar nu. In urma cu un an ea a fost diagnosticata cu regurgitare aortica severa si anevrism pe aorta ascendenta. (istoricul medical al Georgianei il puteti citi aici. Pentru a duce o viata normala si frumoasa, ea are nevoie urgent de o operatie prin care sa i se inlocuiasca valva cu una biologica.

Aici intervenim noi. Costurile operatiei sunt destul de mari, iar familia Georgianei are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Chiar daca nu iti permiti sa ajuti cu o suma mare, nu te gandi ca gestul tau e in zadar. Putin de la mine, putin de la tine, putin de la ei se aduna si formeaza un ‘mare’.

Asa ca, daca vrei sa o ajuti pe Georgiana o poti face pe platforma indiegogo sau in urmatorul cont:

Dades Georgiana

RO36BRDE380SV41218813800

make_your_choice_by_d334nn4-d415nza

(fotografii: Diana Dades)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s