Du#tenDubai!

Nici nu am inceput bine, dar stiu ca deja te-am facut sa zambesti si sa visezi. E si normal. Oricine ar vrea sa dea ploaia si vremea mohorata de aici pe alea 30 de grade din Dubai.

Cuvintele sunt de prisos, iar treaba e simpla: intre 10 si 17 februarie are loc #tfb10, tabara in care 8 bloggeri se vor rasfata si vor fi tratati ca niste VIP-uri in Dubai. Nu stiu cum vi se pare, dar mie imi suna a ‘petrecerea burlacilor’.

Deocamdata nu stim decat numele a 7 dintre ei, dar daca indeplinesti conditiile de mai jos si vrei sa fi tu cel care le intregeste echipa, nu-ti ramane altceva de facut decat sa participi la concurs. Fie vorba intre noi, nici bine nu s-a facut anuntul oficial ca am si vazut/citit cateva povesti si am si un favorit!

Conditii de participare:

1. să ai pașaport valabil (click aici);
2. să ai un blog;
3. să ai un cont de instagram și unul de facebook;
4. să faci o postare pe blogul tău în care să spui – în fotografii originale instagram (cu link direct) și cuvinte proprii – povestea unui loc întîlnit de tine.
5. să adaugi la finalul textului mențiunea: Acest text este înscris în concursul TFB10 – #tenDubai – un eveniment organizat de Foto Unionpowered by Prestige Tours, cu sprijinul Canon și Calif.
6. să trimiți link-ul postării tale pe adresa de email vreau@fotounion.ro pînă duminică 1 februarie 2015, ora 23.59.

Succeeees!

TFB10-web

*sincera sa fiu acum, as fi putut fi eu acel ‘poate tu?’, dar nu stiu daca va aduceti aminte ca pe 14 februarie apare ‘mare film’ si e ‘mare eveniment’. (joking) asa ca o sa stau toata ziua cu ochii pe instagram, pe hashtag-urile #tendubai si #tfb10 .

TFB10 – #tenDubai – este un eveniment organizat de Foto Union powered by Prestige Tours, cu sprijinul Canon și Calif.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s