Campionatul de selfies

Da! Ați citit bine! Există un campionat de selfies! A fost. S-au înscris multe poze, atât prin formularul de înscriere, cât și pe instagram. 

Cred că fetele de la TravelGirls.ro au avut o idee chiar bună cu acest concurs. Dacă tot există isteria asta cu selfies, de ce să nu ne și alegem cu ceva din asta. Acum, ca să fim sinceri, ne făceam selfies și înainte să devină o modă, ne făceam selfies dintotdeauna, nu e nimic nou. Și mai ales în vacanță. Eu, cel puțin, mereu mi-am făcut selfies în vacanță. Am făcut și selfie de familie, ca să apărem toți trei in poză. Și ne facem frecvent câte-un selfie, pentru noi, pentru sufletul nostru. 😀

Anyway, dacă vreți să stiți mai multe despre ce înseamnă selfie sau vreți să aflați câteva trucuri despre cum să vă faceți un selfie reușit în vacanță, vă sugerez sa vizitați blogul fetelor: TravelGirls.ro .

Și ca să revin la subiect, campionatul de selfies, susținut de F64 și de Canon, a fost câștigat de Takacs Adrienn, cu un selfie făcut pe muntele Olimp.

Și pentru că fetelor le-a plăcut fotografia înscrisă de mine prin instagram, mi-au trimis o macro atenție din partea F64studio .

Mulțumesc! 😀

a (6)

10334397_863517153664175_3313706823950079801_n

Advertisements

One thought on “Campionatul de selfies

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s