Plec in #TFB8 !

Ziua de 6 februarie am inceput-o nervoasa, sa nu zic prost, ca nu e 100% adevarat. Pe la 8:30 dimineata m-am trezit buimaca pentru ca imi suna telefonul de zor. Ma cauta curierul sa imi inmaneze un colet pe care il asteptam, totusi, cu nerabdare. Atunci cand in sfarsit ma bucuram si eu ca s-a terminat sesiunea si ca nu mai am niciun motiv sa ma trezesc de dimineata, ca nu mai trebuie sa aman nicio alarma de cel putin 3 ori, tot intervine ceva.  Dupa o ora primesc si sms-ul care ma anunta ca in intervalul orar 10-18 voi fi cautata pt “marea livrare”. Nu stiau ca ma gasise deja, prea devreme. Este prima data cand cei de la curier au fost atat de promti si atat de matinali. De obicei, mai ales atunci cand chiar aveam nevoie de ceea ce continea coletul, ma sunau sa-mi spuna ca urmeaza sa vina, deci sa ii astept cuminte acasa. Si ii tot asteptam pana seara, in cazul in care nu plecam dupa ei sa-mi iau singura marfa.

Am baut o cafea, m-am trezit cu adevarat, mi-au trecut si nervii (pana la urma fara motiv) si mi-am adus aminte ca in acea zi trebuia sa se publice rezultatele unor concursuri foto la care am participat. Eram nerabdatoare si parca ceva ma indemna sa verific continuu paginile respectivelor concursuri. Intre timp mi-am gasit eu ceva de facut si am uitat complet de asta.

Spre seara, inainte sa plec de acasa, am auzit notificare de la aplicatia de mail si mai apoi de la facebook, insa nu am apucat sa le verific pana cand nu am ajuns la destinatie. Nici nu mi-a trecut prin cap ca e ceva important. Ma cauta Cristi Sutu, sa ma anunte ca m-a ales, in urma concursului, sa ii insotesc in Tabara de fotografie pentru blogeri, editia a8a. Si in acelasi timp sa ma intrebe daca mai vreau sa merg. Bineinteles ca DA!!! Nu prea stiu eu sa reactionez la astfel de vesti pentru ca ma emotionez si ma blochez, tocmai d-asta nu cred ca mi s-a citit entuziasmul in voce. M-am inscris in concurs fara a ezita. Ma gandeam ca ar fi un mod frumos de a -mi petrece mini-vacanta de dupa sesiune. Si uite ca pana la urma mi s-a indeplinit o dorinta.

Asa ca maine ne imbarcam in masinile puse la dispozitie de Toyota Romania si pornim la drum spre Calbor. Pentru mine este prima experienta de genul asta si este o mare provocare. Sunt incantata sa ii intalnesc pe toti blogerii participanti si nerabdatoare sa descopar locuri nemaivazute pana acum.

Daca sunteti curiosi ce se va intampla in urmatoarele zile, urmariti hashtag-ul #TFB8 pe instagram, facebook etc.

1606212_10152183586724886_1230327668_o

TFB8 este un eveniment organizat de Foto Union și Calbor Country Club, cu sprijinul ToyotaDacia PlantDe altădată si Silva.

Advertisements

2 thoughts on “Plec in #TFB8 !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s