“Sentiment religios”

Luna aceasta, nikonisti.ro lanseaza un nou concurs cu tema “Sentiment religios”. Dupa cum ne’au obisnuit deja, inainte de inceperea inscrierilor, a avut loc si un seminar foto sustinul de fotograful Stelian Pavalache. Seminarul a avut loc sambata dimineata si ma bucur ca am reusit sa ajung chiar la timp. Sentiment religios.. la ce te gandesti? sau cat de interesanta si captivanta poate fi tema asta?! intradevar, este aleasa in conformitatea cu sarbatoarea care se apropie.. dar esti putin temator, te gandesti ca poate pierzi timpul degeaba, puteai sa dormi mai mult.. La final, mi’am zis ca a fost mai interesant si mai placut decat ma asteptam si nu cred ca exista un mod mai bun de a’mi incepe weekend’ul.. Ce mi’a placut foarte mult a fost faptul ca dl. Stelian a adus mai multe seturi de fotografii care nu ii apartineau, iar numai pe final a prezentat cateva, putine la numar, cadre proprii.. a abordat subiectul referindu’se la mai multe religii, ne’a dat sfaturi foarte utile, unde ai voie sa fotografiezi si unde nu, ce aparatura este recomandat sa folosesti pentru fotografiatul in biserici si manastiri, cum sa iti abordezi subiectii si cum sa ii fotografiezi fara sa ii deranjezi, cum sa fi cat mai subtil, ca nu cumva sa sara pe tine toate babutele prezente acolo mai mult pentru a face schimb de stiri…

Pentru cei care nu au putut fi prezenti la seminar, dar nici nu au reusit sa urmareasca transmisia live, inregistratea va fi disponibila pe site’ul nikonistilor.

Fotografiile vor putea fi inscrise pana pe 30 aprilie, votul desfasurandu’se pe parcursul lunii mai, pana pe 31 la ora 12 PM.

Vor exista doua voturi paralele, cu doua premii diferite: votul juriului, care desemneaza fotografia ce va aparea in calendarul Nikon 2013, si votul publicului, care va desemna premiul lunii, un produs sau serviciu oferit de organizator.

Pentru “Sentiment religios”, premiul oferit in urma voturilor acordate de catre public consta intr-un monopied Velbon RUP-L43.

Juriul format din Stelian Pavalache si Mihai Moiceanu va desemna fotografia lunii in termen de aproximativ doua saptamani de la inchiderea inscrierilor, iar lucrarea castigatorului va fi publicata in Calendarul Nikon 2013, pe fila lunii aprilie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s