Nikonisti, atentie!

  Dupa cum bine se stie, utilizatorii aparatelor Nikon au si o comunitate doar pentru ei, o comunitate bine gandita, pusa la punct, e prima care afla si anunta cam tot ce misca in domeniu, se actualizeaza constant si mai ales nu lasa lucrurile sa devina monotone.. in fiecare luna, concursul in cautarea celei mai bune fotografii are o tema noua, se organizeaza workshopuri care mai de care mai interesante, expozitii  etc.

Toate astea sub un nume simplu: www.nikonisti.ro ! 🙂

Un eveniment important pentru membrii comunitatii este Weekend-ul Nikonistilor , care va avea loc in ultimul weekend al acestei luni. 

In prima zi, 24 februarie, va avea loc vernisajul expozitiei “Se cauta fotografia lunii”, de la ora 19, la Muzeul de Arta Contemporana, strada Izvor 2-4, aripa E4 (intrare Calea 13 septembrie).

Sambata, 25 februarie, de la ora 10, in acelasi loc, va avea loc un seminar gratuit (200 de locuri), pe tema “Fotografia de nunta”. Acest seminar va fi sustinut de fotograful originar din Africa de sud, Brett Florens. “Brett si-a inceput cariera in 1992 ca fotojurnalist si a devenit de-a lungul anilor un nume important in fotografia de nunta, comerciala si de fashion.”

In ultima zi, duminica, de la ora 10, de data aceasta la Centrul de Training Nikon din Splaiul Unirii nr. 74, etaj 3, sector 4, se va derula un workshop dedicat profesionalistilor. Workshop’ul va dura 9 ore, timp in care se va simula o nunta, participantii urmand sa treaca prin toate etapele fotografice ale unei nunti.

Eu m’am inscris deja la seminarul de sambata! See you there!

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa intrati pe www.nikonisti.ro .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s