Dana Rogoz

 

Dana Mihaela Rogoz s-a nascut pe 26 septembrie  in Bucuresti. Si-a inceput cariera la frageda varsta de 3 ani, odata cu intrarea in grupul musical Minisong, condus de Ioan luchian Mihalea.  La ProTV a debutat ca actrita pe cand avea numai 4 ani iar mai tarziu a primit rolul Abramburicai in serialul TV “Abracadabra”. Fara niciun fel de regret marturiseste ca lumea inca o stie ca fiind Abramburica si probabil ca niciodata nu se va face uitat acest nume.

La implinirea celor 26 de ani, Dana spune despre ea ca este “actriţă, iubită, soră, stăpâna unui câine,… pasionată de artă”. De-a lungul anilor a jucat in mai multe seriale TV, a interpretat rolul Ioanei in filmul “Dulcea sauna a mortii”, in regia lui Andrei Blaier. De asemenea, in anul 2007, a facut parte din juriul concursului “Bailando por un Sueno” din Mexic.

In prezent, Dana are un blog unde impartaseste cu numerosii sai cititori gandurile sale, proiectele in care se implica, evenimentele la care participa, dar mai ales, tinutele ei aproape din fiecare zi, fiind o fashionista convinsa!

Let’s read her!!!

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s